Werken bij deBreedonk

Vrijwilliger Huiskamer

Ben je iemand die van gezelligheid houdt en wil je je warmte inzetten voor ouderen? Dat kan op locatie Molenstaete van deBreedonk. 

Je kan al vanaf twee uurtjes per week jouw kwaliteiten inzetten in een huiskamer met zes ouderen. Het kan op elk moment van de dag en elke dag van de week, dus we kijken vooral naar wanneer het jou uit zou komen. 

Wat kunnen je taken zijn als gastvrouw- of heer van een huiskamer? Het is heel divers; van het klaarmaken van het ontbijt/lunch/avondeten tot kleine activiteiten als wellness & handverzorging, een wandeling of iets creatiefs.

Je staat er niet alleen voor, want er is altijd een medewerker aanwezig waar je op terug kan vallen! Ook wordt je eerst wegwijs gemaakt op de betreffende woning voordat je aan de slag gaat.

Het voordeel van een kleinschalige woonomgeving is dat je de bewoners goed kan leren kennen en er een bijzondere band mee ontwikkelt. Een match tussen jou en een huiskamer wordt gemaakt op basis van interesses, talenten en een sociale combinatie. 

Contactinformatie:
Wil je graag meer weten over onze organisatie of deze vacature? Je bent van harte welkom om langs te komen, kennis te maken of vrijblijvend mee te doen. 
Neem contact op met Anky Poncin (Coördinator vrijwilligers) per e-mail a.poncin@breedonk.nl of telefonisch 076-5654250.

 Terug naar de vorige pagina