Werken bij deBreedonk

Vrijwilliger "Ondersteuning gastvrouwen"

Vindt u het leuk om met ouderen om te gaan en bent u geïnteresseerd in voeding? Kom dan een middag per week in ons restaurant op locatie Mastbos een warme maaltijd serveren aan onze bewoners.

 

U vormt samen met vaste medewerkers een team. Jullie zorgen ervoor dat onze bewoners van hun maaltijd kunnen genieten. Uw taken zullen zijn: het dekken van de tafels, het serveren van de soep, hoofdmaaltijd en het toetje en het afruimen van de tafels. Natuurlijk is het belangrijkste dat u een vertrouwd gezicht voor de bewoners wordt. Een praatje maken kan daarom niet ontbreken!

 

Het is nog mogelijk op de maandag, woensdag en vrijdag tussen 11.30-13.30u. Ook vrijwel alle avonden van de week tussen 16.00-19.00u.

 

Wat vragen we van u?

-      Dat u sociaal bent en het leuk vindt om met ouderen om te gaan.

-      Dat u goed in een team werkt, u werkt namelijk nauw samen met de restaurant medewerkers.

 

Wat bieden we u?

-      We werken u goed in op de taken die u zal gaan uitvoeren.

-      U werkt in een gezellig team van medewerkers en vrijwilligers.

-      We organiseren regelmatig leuke evenementen voor vrijwilligers.

 

Contactinformatie:
Wilt u graag meer weten over onze organisatie of deze vacature? U bent van harte welkom om langs te komen, kennis te maken of vrijblijvend mee te doen.
Neem contact op met Anky Poncin (Coördinator vrijwilligers) per e-mail a.poncin@breedonk.nl of telefonisch 076-5654250.Terug naar de vorige pagina