Thuiszorg

Zorg aan huis is verzorging of verpleging thuis. Zorg aan huis is bedoeld voor mensen die thuis hulp of begeleiding nodig hebben, door bijvoorbeeld een ziekte, handicap of anderszins. Zorg aan huis wordt ook wel ‘zorg zonder verblijf’ genoemd.

Heeft u hulp nodig maar vindt u het belangrijk dat u zelf de regie blijft houden, dan bent u voor zorg op maat bij ons op het juiste adres. Wij werken met kleine zorgteams vanuit onze vestigingen in de wijken Brabantpark, Haagse Beemden en Ruitersbos. Doordat wij meerdere vestigingen hebben die verspreid liggen over Breda is er altijd een zorgteam van deBreedonk bij u in de buurt.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Verzorging,      verpleging, begeleiding, terminale zorg
  • Nachtzorg
  • Advies      op maat
  • Zorgeloos      zorg aanvragen
  • Bemiddeling      m.b.t. ons verzorgingshuis en kleinschalig verpleeghuisaanbod

Voor meer informatie kunt u terecht bij het Cliënt Service Bureau.

Alarmopvolging
Stel dat er iets met u gebeurt en dat u alleen thuis bent. Dat zijn geen leuke dingen om over na te denken, maar het is wel belangrijk dat u er eens bij stil staat. Want u kunt voorzorgsmaatregelen nemen door middel van een apparaat voor personenalarmering.

deBreedonk biedt apparaten voor personenalarmering te huur aan. U krijgt een zender waarmee u zich veilig in uw woning kunt begeven. Wanneer u zich niet goed voelt, kunt u door één druk op de knop  verbinding maken met de zorgmedewerker. Als u hulp nodig heeft, kunt u dit aangeven. Ook als u geen antwoord geeft, wordt er actie ondernomen. Een verzorgende van deBreedonk is binnen dertig minuten bij u in huis om de noodzakelijke hulp te verlenen. Zij draagt zorg voor het eventueel waarschuwen van familie en zo nodig voor de verdere zorgverlening.

U kunt gebruik maken van de alarmopvolging indien u abonnee bent van deBreedonk. Bent u geïnteresseerd in het deBreedonk abonnement? Wilt u meer informatie over alarmopvolging? Neem dan contact op met ons Cliënt Service Bureau; 076-5609009.