Voorzieningen

Grand Café

Op het terrein van Molenstaete vindt u een Grand Café waar u in een gezellige en ontspannen sfeer een lekkere kop koffie kunt gebruiken. U kunt er tevens terecht voor een lunch of een warme maaltijd. De gerechten zijn zoveel mogelijk vers bereid met producten van de groenteman, bakker en visboer.

In het Grand Café bevindt zich een biljarttafel waar u gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is een speciale hoek ingericht met speelgoed.

Bij bijzondere gelegenheden (zoals de wereldkampioenschappen voetbal) is een groot scherm aanwezig. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals bridge, modeshow en maaltijden met een speciaal thema (mosselmaaltijden of een vismiddag).

Bijeenkomst of feest
In het Grand Café zijn verschillende mogelijkheden om een bijeenkomst of feest te organiseren. Voor een gezelschap tot 20 personen is er een aparte zaal. Voor een groter gezelschap kan een deel van het Grand Café worden gebruikt.

U kunt er een verjaardag of een jubileum vieren, de ruimte gebruiken voor een bijeenkomst van een hobbyclub of een familiebijeenkomst houden. Indien u dat wenst, kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor borrelhapjes of een koud of warm buffet. Alles is bespreekbaar; er zijn veel mogelijkheden.

Voor meer informatie of het bespreken van uw wensen kunt u contact opnemen met een medewerker van het Grand Café.