Wie zijn wij?

 

Welkom op de internetsite van deBreedonk te Breda. Graag willen wij u laten kennismaken met de locaties waar onze stichting zorg en diensten levert en u tevens informeren over wat wij doen.

deBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden.
Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplus.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het nummer: 076 - 208 22 00. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00.

deBreedonk is een organisatie die verzorging, verpleging op basis van kleinschalig wonen, behandeling, begeleiding, huisvesting en zorg thuis levert aan cliënten die daartoe een indicatie hebben ontvangen. De medewerkers van deBreedonk hopen eraan te mogen bijdragen dat alle cliënten zich bij deBreedonk vrij en thuis voelen, om elke dag opnieuw – op een wijze die voor de cliënt past – invulling te geven aan het leven.

Klantenservice
Bij de klantenservice kunt u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in onze andere producten of diensten. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag!
U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 076 - 208 22 00.

Werken bij deBreedonk

Verlang je naar boeiend werk in een dynamische zorgorganisatie? Wil jij jouw deskundigheid en kwaliteiten inzetten voor mensen die jou nodig hebben?

Hecht je waarde aan een aangenaam werkklimaat en aan samenwerking in een hecht team met leuke collega’s? Maak dan kennis met deBreedonk!

Mocht je jouw passie in willen zetten als vrijwilliger dan biedt deBreedonk daar alle mogelijkheden toe en gaan wij deze uitdaging graag met jou aan!