Client Service Bureau

deBreedonk, Stichting Elisabeth en Surplus zijn gefuseerd. De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Surplus. Door het bundelen van onze krachten en te investeren in samenwerking met andere professionals kunnen we nog meer betekenen voor de mensen in ons werkgebied. De informatie die u op deze website vindt, zal niet meer actueel gehouden worden. Wij verwijzen u daarom graag naar de website van Surplus: http://www.surplus.nl
Wilt u contact opnemen met onze klantenservice, bel dan het nummer: 076 - 208 22 00. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van Surplus: 076 - 208 28 00.

Er zijn veel bedrijven en mensen actief in zorgland. Het is soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Weet u bijvoorbeeld waar u tegen een redelijke prijs een rolstoel kunt huren, welke medici gespecialiseerd zijn in ouderen en waar wachtlijsten niet te lang zijn? En wat te denken van al die regels en procedures rondom de WLZ (Wet Langdurige Zorg), de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en de ZvW (Zorgverzekeringswet)?! Wanneer komt u wel of niet in aanmerking voor een huishoudelijke hulp of verpleegkundige aan huis?

deBreedonk heeft een Cliënt Service Bureau waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in onze andere producten of diensten. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag!

Informatie aanvragen
Neem contact op met ons Cliënt Service Bureau via telefoonnummer 076-5609009 (van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur) of via het contactformulier. Op overige dagen of bij afwezigheid van het CSB kunt u informatie vragen via de receptie. Onze receptioniste kan u het een en ander uitleggen en, indien gewenst, uw vraag en gegevens bij het CSB neerleggen. Het CSB neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.