Wie zijn wij?

 

Welkom op de internetsite van Stichting deBreedonk te Breda. Graag willen wij u laten kennismaken met de locaties waar onze stichting zorg en diensten levert en u tevens informeren over wat wij doen.

Stichting deBreedonk is een organisatie die verzorging, verpleging op basis van kleinschalig wonen, behandeling, begeleiding, huisvesting en zorg thuis levert aan cliënten die daartoe een indicatie hebben ontvangen.

Het logo van deBreedonk is geïnspireerd op de begrippen veelzijdigheid en verscheidenheid. Deze begrippen zijn onlosmakelijk verbonden met onze organisatie en met het individuele leven van onze cliënten en medewerkers.
Het ontwerp kan worden geassocieerd met een boom, dat symbool staat voor het leven, maar evenzeer met onze Breedonk-organisatie alsook met de samenleving. Het logo – opgebouwd uit verschillende kleuren blauw – symboliseert een eenheid op basis van diversiteit.

In het logo ziet u de naam deBreedonk als één woord aaneengeschreven. Bij het logo staat ‘Een nieuwe dag, een nieuw begin’. In de eenvoud van deze zin ligt een positieve verwachtingsvolle houding naar elke nieuwe dag besloten. De medewerkers van deBreedonk hopen eraan te mogen bijdragen dat  alle cliënten zich bij deBreedonk vrij en thuis voelen, om elke dag opnieuw – op een wijze die voor de cliënt past – invulling te geven aan het leven.

Stichting deBreedonk werd tot 1 augustus jl. bestuurd door een eenhoofdige Raad van Bestuur onder toezicht van een Raad van Toezicht. 
We zijn blij om te kunnen laten weten dat per 1 augustus 2017 de fusie rond is. Vanaf die datum behoren deBreedonk, Elisabeth en Surplus tot één stichting.
Deze stichting krijgt de naam Surplus.

De ACM De autoriteit consument en markt (ACM) heeft inmiddels de fusie goedgekeurd. De ACM heeft geconstateerd dat er voor klanten in ons werkgebied na de fusie voldoende keuzemogelijkheden overblijven op het terrein van welzijn en zorg. Dit was de laatste stap in het voorbereidingstraject. De komende maanden staan in het teken van de voorbereiding op de integratie per 1 januari 2018. Wij kijken er naar uit om nu daadwerkelijk samen aan de slag te gaan.

Raad van Bestuur
J. Verbaal
A. van Mansum
A. Maranus

Managers
V. Overmeer, manager Stichting deBreedonk
H. Kamphuys, locatiemanager Mastbos
M. Konings, locatiemanager Molenstaete
H. van Heerden, manager Thuiszorg

Op weg naar BES

Voor meer informatie klik hier.

Cliënt Service Bureau
deBreedonk heeft een Cliënt Service Bureau waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bijvoorbeeld als u zorg nodig heeft, of interesse heeft in onze andere producten of diensten. Maar ook als u niet weet hoe u een indicatie moet aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag!

Informatie aanvragen
Neem contact op met ons Cliënt Service Bureau via telefoonnummer 076-5609009 (van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur) of via het contactformulier. Op overige dagen of bij afwezigheid van het CSB kunt u informatie vragen via de servicebalie. Onze medewerkster kan u het een en ander uitleggen en, indien gewenst, uw vraag en gegevens bij het CSB neerleggen. Het CSB neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Werken bij deBreedonk

Verlang je naar boeiend werk in een dynamische zorgorganisatie? Wil jij jouw deskundigheid en kwaliteiten inzetten voor mensen die jou nodig hebben?

Hecht je waarde aan een aangenaam werkklimaat en aan samenwerking in een hecht team met leuke collega’s? Maak dan kennis met deBreedonk!

Mocht je jouw passie in willen zetten als vrijwilliger dan biedt deBreedonk daar alle mogelijkheden toe en gaan wij deze uitdaging graag met jou aan!